Vanderwal & Joosten gaat kantoor openen in Eindhoven

 

Ter aanvulling op de bestaande kantoren in Amsterdam (Schiphol), Rotterdam en Utrecht gaat expertisebureau Vanderwal & Joosten per 1 maart a.s. ook een kantoor openen in Eindhoven: aan de Freddy van Riemsdijkweg 4 tegenover de vertrekhal van Eindhoven Airport. Het kantoor zal voorlopig worden gerund door ing. Jurjen Witte, senior schade-expert en lid van de directie, en  de in de regio Eindhoven wonende schade-expert ing. Harold Heerdink. Zij zullen vanuit de Lichtstad alle voorkomende disciplines aanbieden: technische schades (CAR/transportmontage), Property– (machinebreuk) en aansprakelijkheidsschades (AVB/BAV).

Hoewel opdrachtgevers niet expliciet hebben gevraagd om een kantoor in het zuiden des lands zeggen Witte en Heerdink ervan overtuigd te zijn dat hieraan bij hen wel behoefte is. “Zeker bij middelgrote en kleinere schades speelt ook in het betrekkelijke kleine Nederland reistijd een rol. Wij zijn ervan overtuigd met een kantoor in Eindhoven onze bestaande opdrachtgevers nog beter te kunnen servicen en mogelijk nieuwe opdrachtgevers aan te boren. Niet in de laatste plaats doordat in de regio Eindhoven de maakindustrie volop aanwezig is en in tegenstelling tot in de meeste andere delen van het land bovendien nog groeit”, benadrukt Witte, die op termijn uitbreiding van het expertisekorps in Eindhoven zeker niet uitsluit.”

Collega Heerdink vult aan: “Eindhoven kan worden beschouwd als de technische hoofdstad van Nederland met bedrijven als Philips, ASML, DAF, VDL DAF en de talrijke toeleveranciersbedrijven. Niet voor niets heeft Eindhoven daarnaast de High Tech Campus. Een kantoor in Eindhoven kan bovendien de laagdrempeligheid bevorderen en wordt het ook voor kleinere en middelgrote schades rendabeler om fysiek langs te gaan om samen met gedupeerde bedrijven naar oplossingen te zoeken voor het door de schade ontstane probleem. Communicatie over schades en de voortgang wordt steeds belangrijker.”

Witte tot slot: “We zijn als Vanderwal & Joosten een echt kantoorbureau en zien de grote voordelen van het werken vanuit kantoor ten opzichte van het werken van huis uit. Wij geloven dan ook in samen doen en samenwerken en in klankborden en uitwisselen van kennis en ervaringen met elkaar. Dat komt het uiteindelijke product naar opdrachtgevers en gedupeerden ten goede.”