Van Ameyde’s IT-bedrijf (Zero)70 ISO 27001:2013 gecertificeerd

 

Van Ameyde’s eigen IT-organisatie (Zero)70 is per 16 november 2016 formeel ISO 27001:2013  gecertificeerd. Deze normering betreft het Managementsysteem voor Informatiebeveiliging van (Zero)70. De scope, als gedefinieerd in het certificaat voor Information Security Management System – ISO/IEC 27001:2013 betreft het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van softwareoplossingen voor incident- en claims management, alsmede schade-expertise en taxatie *).  Hiermee voorziet Van Ameyde in een groeiende behoefte van klanten en partners, met het oog op de toenemende cyberrisico’s en steeds striktere GDPR wet- en regelgeving.

Michael Coster van Voorhout, Associate Director van (Zero)70 en verantwoordelijk voor informatiebeveiliging zegt: “Het behalen van de ISO 27001:2013 certificering toont onze houding ten aanzien van informatiebeveiliging en risk management aan. Door onze beveiliging te benchmarken met deze internationaal erkende standaard, zijn onze klanten en partners verzekerd van robuuste  dienstverlening.”

De certificering past binnen Van Ameydes lange-termijn visie op de best practice met betrekking tot informatiebeveiliging. Met de certificering heeft (Zero)70 de continue verbeterprocessen ten aanzien van IT-beveiliging van data aangetoond.

(Zero)70 ontwikkelt, implementeert en onderhoudt Van Ameyde’s IT-systemen, waaronder het claims management systeem ECHO, en SaaS-functionaliteit ter verhoging van de efficiency van schadeprocessen. Deze SaaS-oplossingen worden door (Zero)70 in de systemen van Van Ameydes klanten – verzekeraars, makelaars, wagenparkbeheerders, risk managers en captives – geïmplementeerd. (Zero)70 heeft vestigingen in Lissabon en Rijswijk