Van Ameyde neemt Quadra over

Woodgate & Clark, dochter van Van Ameyde International BV, heeft Quadra Claims Services Ltd overgenomen, een Britse schade-expert met het hoofdkantoor in Manchester. Met deze overname versterkt Van Ameyde haar diensten in het Verenigd Koninkrijk en versnelt de groei met 20% gedurende de komende twee tot drie jaar.

De overname geeft Woodgate & Clark toegang tot aanvullende diensten. “De overname maakt deel uit van de strategie van Van Ameyde. Het Verenigd Koninkrijk is een grote verzekeringsmarkt, daarom is uitbreiding van ons netwerk essentieel. Met Quadra hebben we de perfecte match gevonden op het gebied van kwaliteit en identiteit en staan we met circa 300 FTE in de top drie van de Britse markt”, aldus Piet Middelkoop, CEO van Van Ameyde.

Het merk Quadra en de kantoren blijven in tact en het 80- koppige team, inclusief directeuren John Carr, Dave Greenwood en Simon Jones, worden onderdeel van een grotere groep. “Dit is een mooie ontwikkeling voor ons, onze partners en hun klanten. Deze acquisitie is ingestoken op groei door samenwerking en de ontwikkeling van nieuwe proposities in plaats van kostenbesparingen,” aldus Phil Scarrett, Managing Director Woodgate & Clark.