Van Ameyde neemt belang in SEAsia Group

Op 16 oktober 2019 heeft transportschadespecialist Van Ameyde een belang genomen in SEAsia Group, door middel van een aandelentransactie. Met dit strategische partnerschap breidt Van Ameyde haar transportschade-expertisenetwerk uit naar de regio Azië-Pacific.

SEAsia Group is gevestigd in Singapore, de haven van waaruit Van Ameyde haar transportschade-activiteiten in de regio wil uitbreiden. SEAsia heeft een netwerk van schade-experts in meer dan 20 landen in de regio Azië-Pacific. Van Ameyde is voor SEASia een sterke strategische partner, waarmee de activiteiten in de regio in de volle omvang kunnen worden ontwikkeld.

SEAsia biedt Van Ameyde een sterke aanwezigheid in de regio, waarmee Van Ameyde de markt kan verkennen en haar klanten kan vertegenwoordigen buiten het bestaande netwerk. Dat netwerk reikt al van de Baltische tot de Middellandse Zee. De klanten van SEAsia profiteren bovendien van vertegenwoordiging door Van Ameyde in de Europese regio. De deelname in SEAsia volgt op diverse acquisities in de Benelux, Noord- en Oost-Europa en het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen paar jaar.