“Van Ameyde heeft fantastische uitgangspositie om leidend te zijn in de transformatie van de internationale schademarkt”

“Van Ameyde heeft een fantastische uitgangspositie om leidend te zijn in de transformatie van de internationale schademarkt.” Dat zegt Marcel van Dijk (45), die per 1 maart jl. is  benoemd tot Business Development Director bij Van Ameyde International. “Al meer dan 10 jaar investeert Van Ameyde in ‘low code’ platformen om claimverwerking sneller, goedkoper en klantgerichter te maken. Of het nu Nederland betreft of Australië, over de hele wereld kan Van Ameyde bestaande en nieuwe opdrachtgevers snel op weg helpen met hun digitale transformatie.” 

Zoals Risk & Business vorige week vrijdag reeds meldde is Marcel van Dijk (45) per 1 maart jl. in dienst getreden bij Van Ameyde International. In deze rol is Marcel verantwoordelijk voor business development, marketing en international sales, meldt Van Ameyde in een officieel persbericht over zijn benoeming.

Marcel van Dijk is een bekend gezicht binnen de schademarkt met een uitgesproken visie op innovatie en klantgerichtheid. Naast zijn werkzaamheden treedt hij veelvuldig op als spreker en dagvoorzitter bij (internationale) congressen. Marcel heeft meer dan vijftien jaar ervaring in bedrijfstransformaties en commerciële groei. Lange tijd werkte hij voor het befaamde strategiekantoor Nolan, Norton & Co. Zo’n vijf jaar geleden maakte hij de overstap naar CED, waar hij als Commercieel Directeur aan de slag ging. In de afgelopen jaren was hij de drijvende kracht achter de ‘full service’ profilering en rebranding van CED.