Vacature: Arntz | van Helden bv is op zoek naar een maritieme schade-expert fulltime

Bij Arntz | van Helden bv is er momenteel een vacature voor de functie van een (ervaren) maritieme schade-expert. Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie over de functie.

MARITIEME SCHADE-EXPERT

Zie jij jezelf al in de machinekamer van de MS “EVER GIVEN” staan om met alle betrokken partijen de schade aan het schip vast te stellen? En wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel!

Wij zoeken namelijk een (ERVAREN) MARITIEME SCHADE-EXPERT die woonachtig is de regio Rotterdam of Friesland.

Onze maritieme divisie houdt zich bezig met het expertiseren van schadegevallen op het gebied van zeevaart, offshore, drijvend aannemersmaterieel, (zeegaande) jachten, pleziervaartuigen en scheepsnieuwbouw- en verbouwprojecten. Wij werken hoofdzakelijk in opdracht van verzekeraars en rapporteren over de toedracht, omvang, oorzaak en kosten van de ontstane schade. Ook voeren wij in opdracht van rederijen en scheepswerven diverse soorten technische (risico)inspecties uit.

Ons werkgebied is wereldwijd, voornamelijk met betrekking tot internationaal opererende rederijen, scheepvaart- en aannemingsbedrijven. Daarnaast is Arntz | van Helden bv ook gespecialiseerd in technische schade-expertise op het gebied van landmaterieel, CAR/EAR, technische brand, machinebreuk, aansprakelijkheid, transport/goederen en elektronica. Zie ook onze website www.arntz.nl.

Wat heb je ons te bieden?

 Onze nieuwe collega beschikt over:

 · Opleiding scheepvaart/scheepsbouwkunde/marof.

 · Enige jaren ervaring in de scheepvaart en/of maritieme sector.

 · Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

· Goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.

· Affiniteit met rapporteren.

· Daarnaast ben je representatief, servicegericht en flexibel ingesteld.

· Ervaring als schade-expert is een pré.

· Bereidheid om te reizen naar het buitenland.                                                                                       

Wat bieden wij jou?

Arntz | van Helden bv biedt jou naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals leaseauto, pensioenvoorziening, onkostenregeling) een plezierige werksfeer met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. We bieden een ruime keuze uit (NIVRE) opleidingen, workshops en overige studies.

Is je interesse gewekt? Stuur dan per mail jouw motivatiebrief voorzien van je CV naar miranda.versteeg@arntz.nl.

 Binnen drie dagen zal je inhoudelijk reactie van ons ontvangen.