Unigarant kiest ook voor 123RUIT.nl voor camperruitschades

Unigarant en 123RUIT.nl slaan de handen ineen voor herstel van camperruitschade. Verzekerden van Unigarant en ANWB kunnen hiermee bij 123RUIT.nl terecht voor het herstel voor ruitschade aan alle campers.

123RUIT.nl is dé geselecteerde camperruitspecialist en exclusieve partner op dit gebied voor Unigarant. Unigarant: “Ruitschades aan campers zijn vaak complexe schades die vragen om specialistische kennis en ervaring. Met 123RUIT.nl bieden we onze verzekerden met een camper de garantie dat ze uitstekend worden geholpen in geval van ruitschade.”

123RUIT.nl bestaat uit een netwerk van bijna 40 vestigingen die allen het specialistisch herstel van een camperruit kunnen verzorgen. De deelnemers van 123RUIT.nl biedt reeds in geheel Nederland 24/7 dienstverlening in geval van autoruitschade en verwacht de komende jaren te groeien naar circa 50 à 60 vestigingen in Nederland. 123RUIT.nl: “De markt vraagt om meer concurrentie onder autoruitspecialisten en hoewel we pas sinds vorig jaar commercieel actief zijn, speelt 123RUIT.nl daar nu al een behoorlijke rol in. We zijn dan ook verheugd dat Unigarant samen met ons het partnership aangaat om de dienstverlening voor haar verzekerden in te vullen.”

Marcel Spronk (Manager Schade): “We hebben het volste vertrouwen in de samenwerking met 123RUIT.nl. Onze klanten kunnen rekenen op snel en kwalitatief hoogwaardig herstel bij glasschades.”