Unigarant en MainPlus Schadeherstel zijn nieuwe samenwerking aangegaan op het gebied van schadeherstel in natura



Bovenste rij: Jack Bosman (Unigarant), Gerard van Engelenburg (MainPlus Schadeherstel)
Onderste rij: Joost Versteeg (MainPlus Schadeherstel), Haralt Lucas (Unigarant)


Per 1 april 2019 zijn Unigarant en MainPlus Schadeherstel een nieuwe samenwerking aangegaan op het gebied van schadeherstel in natura. Na een aanvankelijke pilotperiode waarin de samenwerking succesvol is getest, is de overeenkomst voor een langere termijn met elkaar getekend. Zowel Unigarant als MainPlus Schadeherstel zijn ontzettend tevreden met de samenwerking en kijken ernaar uit om in de toekomst nog beter met elkaar de verzekerden van Unigarant en ANWB te gaan helpen wanneer het nodig is.
Haralt Lucas (Unigarant): De kwaliteit van dienstverlening en de transparantie in de uitvoering van MainPlus Schadeherstel past perfect bij de doelstellingen zoals wij die als Unigarant hebben neergezet. Wij willen dat onze verzekerden snel en vakkundig worden geholpen en MainPlus Schadeherstel heeft dat goed voor elkaar. Daarbij bevalt het ons erg goed dat we te allen tijde zicht hebben op de status en de kosten van het herstel.
Gerard van Engelenburg (MainPlus Schadeherstel): Unigarant past perfect bij MainPlus Schadeherstel als opdrachtgever. Unigarant is een zeer innovatieve verzekeraar die vooroploopt in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Dit past heel goed bij het DNA van MainPlus Schadeherstel. We kijken er dan ook naar uit om de samenwerking nog verder te intensiveren.  
 

Unigarant heeft in samenwerking met moederorganisatie ANWB een nieuw innovatief woonproduct ontwikkeld de ANWB “veilig van huis” woonverzekering. Met dit product sluit je niet alleen een opstal- en inboedelpolis maar kun je je woning ook nog eens uitrusten met het nieuwste smart beveiligingspakket. Wanneer één van de apparaten een melding geeft, dan komt de schadeafdeling van Unigarant in samenwerking met MainPlus Schadeherstel direct in actie. Hierdoor wordt de verzekerde nog sneller geholpen en kan schade aan het woonhuis zoveel mogelijk worden beperkt.