Unigarant en MainPlus Schadeherstel intensiveren samenwerking op het het gebied van schadeherstel

     OP 22 juni jl. hebben 22 juni jl. hebben Unigarant Verzekeringen en MainPlus Schadeherstel de samenwerking op het gebied van schadeherstel in natura voor de verzekeringslabels Unigarant en ANWB verder uitgebreid.

MainPlus Schadeherstel is al ruim een jaar verbonden aan Unigarant als regisseur van naturaherstel voor de verzekerden van de labels Unigarant en ANWB. De samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed, dat deze nu verder is versterkt. De uitbreiding houdt in dat MainPlus Schadeherstel in het geval van een grote (weers)calamiteit (storm, extreme regenval) alle schademeldingen van verzekerden van beide labels gaat aannemen, behandelen, herstellen en afwikkelen.

Door de corona-maatregelen die op dit moment gelden, was het niet mogelijk om samen te komen voor het tekenen van het addendum op het contract. Via videobellen is daarom aan beide zijden de handtekening digitaal geplaatst waarmee de nieuwe samenwerking formeel is bekrachtigd. Namens MainPlus Schadeherstel mocht algemeen directeur Michel Amptmeijer als eerste zijn handtekening zetten waarna de handtekening aan de kant van Unigarant werd gezet.

Marcel Spronk (Manager Claims): “Om onze klanten ook tijdens calamiteiten nog beter van dienst te kunnen zijn is deze uitbreiding in de samenwerking met MainPlus echt noodzakelijk. Het helpen zit in ons DNA en we hebben de afgelopen periode gezien dat we met onze partner MainPlus Schadeherstel echt het verschil maken. Kortom,  we kijken stiekem een klein beetje uit naar de volgende storm om het vernieuwde proces te kunnen inzetten.”

Gerard van Engelenburg (manager MainPlus Schadeherstel):” We zijn ontzettend blij met deze volgende stap in de samenwerking met Unigarant. We zijn trots op het vertrouwen wat we iedere dag weer krijgen van de medewerkers van Unigarant en ik durf te stellen dat we dit vertrouwen ook iedere dag door onze prestaties samen met onze herstelpartners waar maken. Wij ervaren echt partnership vanuit Unigarant  en met de huidige uitbreiding van dienstverlening zijn we gezamenlijk nog beter in staat om verzekerden met schade zo snel mogelijk van dienst te zijn.”