Uitslag poll: vertrek George Oostrom meest opvallende en verrassende transfer in 2019!

Het vertrek van George Oostrom bij Crawford & Company is volgens de lezers van Risk & Business de meest opvallende en verrassende transfer in 2019. Uit tien genomineerden werd hij het vaakst genoemd: door ca, 37% van alle inzendingen.
De start van het risicoadviesbureau In Staet  door vier voormalige Meeùs-medewerker volgt op de tweede plaats met ongeveer 18% van de stemmen, gevolgd door het aangekondigde vertrek van Wim Span bij de VNAB met 15% en de overstap van Ralph van Helden van Lloyds Benelux  naar de Nederlandse tak van Everest Re  met 12%.

Op ruim afstand volgt de overstap van Rogier Seinstra (Victor Insurance) naar nieuwe volmachtbedrijf NLG Verzekeringen met zes procent. Verder kregen  de opvolging van  Hans Gorrée door Oscar Bus bij Volker Wessels, het vertrek van Rolita Hermelijn   na 28,5 jaar bij Havelaar van Stolk naar  B2Bsure, de toetreding van Michiel Jongeneel en Johannes Mariunus   tot het managementteam van Sedgwick en Niels de Kock en Rob Kleinveld, die samen het nieuwe managementteam bij Crawford & Company zijn gaan vormen, elk drie procent van de stemmen. Er is massaal gestemd op deze poll: ca 270 respondenten