Uitnodiging NLE High-tea 2023: 25 jaar balanceren in letselschade: is er evenwicht?

Het bestuur van de NLE nodigt letselschadeprofessionals van harte uit om deel te nemen aan de NLE High-tea bijeenkomst 2023 op 21 juni 2023 vanaf 13.30 uur in Kasteel de Haar (Koetshuis) te Haarzuilens (nabij Utrecht).

Het thema is 25 jaar balanceren in letselschade: is er evenwicht?, dat verband houdt met het 25-jarig bestaan van de NLE dit jaar. Diverse zeer deskundige sprekers laten hun licht schijnen op de letselschadepraktijk in de afgelopen kwart eeuw en de manier waarop we steeds nieuw evenwicht vinden.

Iedereen die zich professioneel met letselschade bezighoudt (experts, advocaten, behandelaren van verzekeraars, arbeidsdeskundigen etc.) is van harte welkom! Er zijn maximaal tachtig plaatsen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meld je snel aan!
Aanmelden kan tot en met 26 mei 2023 door een email met gegevens te sturen naar aanmelden@nle-letsel.nl. Voor NLE-leden is de eerste aanmelding per kantoor gratis, overige deelnemers betalen een bijdrage van 75 euro ex BTW. Er worden NIVRE PE-punten aangevraagd.

We starten om 14.00 uur. Na een inhoudelijke ronde genieten we van een heerlijke high-tea. Ook is er een prachtige netwerk walk-through-the-park in de kasteeltuinen. We sluiten de middag af in stijl, met vanaf 17.30 hapjes en drankjes met muzikale omlijsting. We rekenen op mooi zomerweer!

Wat: NLE High-tea 2023

Waar: Koetshuis Kasteel de Haar in Haarzuilens

Wanneer: 21 juni 2023 van 13.30 tot 19.00 uur