Uit jasje gegroeid’ Guliker bv gaat drie keer zo groot nieuw bedrijfspand bouwen in Nijkerk

Guliker bv, het gespecialiseerde professionele reconditionerings- en schadeherstelbedrijf in Nijkerk, gaat volgend jaar een nieuw bedrijfspand bouwen aan de vlakbij het huidige onderkomen gelegen Ohmstraat op hetzelfde  bedrijventerrein in Nijkerk. In het eerste kwartaal van 2017 zal met de bouw worden begonnen en  de oplevering staat voor het derde kwartaal gepland. Het nieuwe pand krijgt een oppervlakte van 1.500 m2 (kavel is 3300 m2), het drievoudige van het huidige onderkomen aan de Edisonstraat, en zal daarnaast drie etages aan kantoorruimte omvatten. Dat maakte Iwan Guliker afgelopen woensdag 21 december jl. bekend tijdens de traditioneel druk bezochte jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst van zijn bedrijf voor de relaties uit de verzekerings- en schaderegelingsbranche.

Guliker splitste zich ruim twee jaar geleden af van partner Casander. Sindsdien is het bedrijf, dat zich toelegt op het reinigen en herstellen van opstallen en inboedels/inventarissen, tegen de markttrend zowel in 2015 als 2016 sterk gegroeid. Het personeelsbestand is inmiddels uitgegroeid naar 20 medewerkers, terwijl in januari 2017 nog eens twee nieuwe krachten aan de slag gaan. Guliker schrijft de groei van zijn bedrijf vooral  aan de kwaliteit en klantgerichte in- en opstelling van zijn team. “Het zijn niet alleen vakmensen op hun werkgebied, maar bovendien toegewijd aan hun werk en sterk betrokken bij het wel en wee van de gedupeerden. Daarom is de klanttevredenheid  zeer hoog, zowel bij de experts, intermediair- volmacht en andere verzekeringsbedrijven die ons inschakelen, als bij de particulieren en ondernemers voor wie zij  ter plaatse reinigings- en schadeherstelwerkzaamheden verrichten.”

De eindejaarsbijeenkomst van Guliker bv wordt steevast opgeluisterd door een (bekende) gastspreker, vaak uit de sportwereld. Twee jaar geleden hield scheidsrechter Eric Braamhaar een praatje, vorig jaar was er humoristisch intermezzo door TV-en radio-presentator Evert ten Napel en René van der Gijp, terwijl dit jaar John van Zweden, de ‘behangkoning van Den Haag’ de lachers geregeld op zijn hand kreeg met zijn anekdotes over zijn periode als mede-eigenaar van de voetbalclub Swansea City uit Wales.