Twee nieuwe collega’s voor BosBoon Expertise Eindhoven

Per 1 januari 2020 zijn Astrid Sanders en Marten de Valk gestart bij BosBoon Expertise in  Eindhoven. Laatstgenoemde is aan de slag gegaan als Expert Aansprakelijkheid en Technische Varia, Astrid als binnendienstmedewerkster op de Personenschadeafdeling.

Ing. Maarten de Valk NIVRE- re (45) is, nadat hij zijn propedeuse bedrijfskunde aan de TU te Enschede heeft afgerond, zich gaan specialiseren in Bouwkunde aan de Hogeschool. Na zijn studie heeft Maarten gedurende ruim 10 jaar voor verschillende aannemers gewerkt (SMT, Hercuton, Heijmans en Hurks) en is hij in 2011 het expertisevak ingestapt. Zo werkte hij onder meer als (CVT)expert bij Lengkeek, Crawford & Company en de afgelopen 2,5 jaar bij ZNEB Expertise en Taxatie BV. Maarten zal binnen BosBoon Expertise de afdeling Aansprakelijkheid en Technische Varia versterken en zal zich derhalve met name bezighouden met CAR- en Aansprakelijkheidszaken. Bij zijn vorige werkgever heeft Maarten zich tevens gespecialiseerd in Rechtsbijstandszaken.

Astrid Sanders (30) komt de binnendienst van de Personenschade-afdeling versterken. Astrid heeft onder andere ervaring opgedaan als secretaresse bij een advocatenkantoor, office-manager bij een internationaal bedrijf en gedurende vijf jaar als binnendienstmedewerker op de Personenschade-afdeling van Sedgwick.