Troostwijk opent kantoor in Eindhoven 

 

Met ingang van 1 januari 2019 beschikt Troostwijk Groep over een kantoor in Eindhoven.  De adresgegevens van de nieuwe locatie zijn: EPIC Business Centre Luchthavenweg 81 5657 EA  Eindhoven. “Hiermee wordt een lange en latent bestaande behoefte ingevuld om ook in de omgeving Eindhoven op een ‘eigen’ locatie, onze regionale relaties en opdrachtgevers te kunnen ontvangen.”

Business Centre ligt vlakbij Eindhoven Airport en beschikt over ruime parkeergelegenheid voor onze bezoekers. Het EPIC Business Centre biedt ons ook de gelegenheid met klanten gebruik te maken van uitgebreide restauratieve faciliteiten.

Troostwijk Groep Troostwijk Groep is bijna 90 jaar actief  op het gebied van taxaties, contra-expertises en vastgoedadvies. Troostwijk Taxaties richt zich als marktleider op verzekeringstaxaties en bedrijfseconomische waarderingen. Troostwijk Expertises is toonaangevend als contra-expert in de Nederlandse markt. Daarnaast heeft het bedrijf met Troostwijk Real Estate een onafhankelijke vastgoedadviseur in huis.  Troostwijk Groep telt ruim 160 medewerkers en heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en sinds kort in Eindhoven.