Trition breidt haar dienstverlening uit met klimaatbeheersing

Sinds 1 februari heeft Trition, het 55 medewerkers tellende bedrijfsonderdeel binnen de Dolmans Groep dat zich bezighoudt met in het opsporen, beperken en voorkomen van water-, vocht- en klimaatgerelateerde problemen, haar dienstverlening uitgebreid met klimaatbeheersing. De speciaal hiervoor opgerichte afdeling Klimaat, waarvoor onder meer vier specialisten zijn aangetrokken,  richt zich vooral op de professionele markt.  De kernactiviteit van deze afdeling is het toepassen van tijdelijke klimaatbeheersing op uiteenlopende locaties: van kantoorgebouwen en evenementencomplexen tot bouw- en industriële projecten. “ Hiermee anticipeert Trition op ontwikkelingen van het klimaat, meer extremen: warmere zomers en, vaak lokaal, meer neerslag”, aldus Trition-directeur Marcel van Engelen.

Trition beschikt over zowel de know how als  ervaring op het gebied van het installeren van grote koelinstallaties als chillers  en rooftops en over  airhandlers en mobiele boilers. “Al deze apparaten kunnen in elke gewenste capaciteit worden geleverd. Hierdoor zijn wij als Trition in staat om onder alle condities aan de klimaatwensen van onze opdrachtgevers  te voldoen.

Meer info is te lezen op de website van Trition – www.trition.nl – en bij vragen kunt u contact opnemen met Jack Voorwalt telefoon 06-10029497