TOP Expertise versterkt zich opnieuw met ervaren CAR/AVB-expert: Hans Glaudemans

0

TOP Expertise BV, het onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades, gaat zich opnieuw versterken met een ervaren CAR/AVB-expert. Per 1 september a.s. treedt Hans Glaudemans in dienst, afgestudeerd werktuigbouwkundige die sinds maart 1993 als senior expert werkzaam is geweest op het gebied van CAR- en aansprakelijkheidsschades en tevens gespecialiseerd is in cyberschade.

Glaudemans heeft al die jaren, op een kleine uitstap van een jaar bij Crawford & Company, gewerkt bij één en hetzelfde expertisebureau Cunningham Lindsey een voorloper GAB Robins. Sinds 2012 werkt hij als expert Aansprakelijkheid/CAR in het MCL (Major & Complex Loss) team van Cunningham Lindsey.

Directeur Robert Kruik spreekt namens TOP Expertise van een welkome versterking. “Vanwege de groeiende werkzaamheden op onze primaire werkgebieden op het gebied van technische verzekeringen, hadden we al behoefte aan een extra ervaren CAR/AVB-expert. Bovendien vult Hans Glaudemans met zijn kennis en ervaring ons op enkele segmenten goed aan, vooral op werktuigkundig vlak en met cyber/techniek. Dat is een welkome aanvulling op ons toch al brede dienstenpalet.”

TOP Expertise is sinds de start in 2010 sterk gegroeid en telt inmiddels, inclusief Glaudemans, zes vaste experts, drie flexibel inzetbare experts en twee medewerksters in de  ondersteunende backoffice. In een interview eerder dit jaar in Risk & Business  gaf het bureau aan in 2017 de omzet met ca 20% te hebben zien toenemen en ook voor 2018 een groei met dezelfde cijfers te verwachten.

Laat een reactie achter