TOP Expertise BV:  Vacature Bouwkundig, civieltechnisch en/of werktuigbouwkundig schade-expert AVB/CAR

 

Vanwege de sterk groeiende werkzaamheden is bij  TOP Expertise BV, een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties, ieen vacature ontstaan van Bouwkundig, civieltechnisch en/of werktuigbouwkundig schade-expert AVB/CAR.  Voor meer info klik hier: http://www.topexpertise.nl/vacature/.

Vacature: Bouwkundig, civieltechnisch en/of werktuigbouwkundig schade-expert AVB/CAR

Wie zijn wij?

TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jonge en dynamische expertise-organisatie, gevestigd in Hoogvliet. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Ook behandelen wij uiteenlopende en algemene schades in de aansprakelijkheidssfeer. TOP Expertise verricht haar werkzaamheden voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, rechtsbijstandsverzekeraars, tussenpersonen, bedrijven en particulieren.

In verband met een verdere groei van ons opdrachtenpakket, zijn wij op zoek naar een bouwkundig, civieltechnisch en/of werktuigbouwkundig schade-expert AVB/CAR.

Functie

Als schade-expert AVB/CAR werk je samen met  5 collega’s. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig schadeclaims behandelen die vallen onder constructie-, montage-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • het op locatie verrichten van onderzoek naar de toedracht, oorzaak en omvang van de schade;
  • overleg met opdrachtgevers, verzekerden en diverse andere betrokken partijen;
  • opstellen van rapportages naar aanleiding van de onderzoeken.

 Wat is je achtergrond?  

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau. Inmiddels heb je 3 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal zijn uitstekend. Collegialiteit, servicegerichtheid en stressbestendigheid zijn vanzelfsprekende begrippen voor jou.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een enthousiast, jong en dynamisch team. TOP Expertise biedt jou een uitstekend salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Reageer dan nu per e-mail en stuur je cv voorzien van een sollicitatiebrief met daarin een duidelijke motivatie naar rk@topexpertise.nl.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Robert Kruik, via 010 – 31 33 940  of bezoek onze website www.topexpertise.nl. 

 

 

 

 

 

.