Ton Schox (Sedgwick) verlaat na 45 jaar de wereld van de transportschades

Ton Schox, Marine & Transportation, Special Practice Group Leader bij Sedgwick, gaat na 45 jaar gewerkt te hebben in de wereld van de transportschades,  per 16 november 2022 van een welverdiend pensioen genieten.

Ton startte zijn carrière in 1977 en maakte in 1985 de overstap naar het toenmalige Expertisebureau J. Schaft, dat uiteindelijk opging in Cunningham Lindsey, de rechtsvoorganger van het huidige Sedgwick. Ton vervulde diverse rollen, als laatste die van Head Marine Continental Europe & Marine Specialist Practice Group Leader.

“Wij zijn Ton buitengewoon erkentelijk voor alles wat hij op het gebied van transportschades heeft gedaan, in het bijzonder voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Sedgwick Marine, dat mede dankzij zijn inspanningen en gedrevenheid nationaal en internationaal uitgroeide tot een wereldspeler van belang. Op donderdag 13 oktober hebben wij Ton met een borrel op kantoor Rotterdam en aansluitend een diner uitgezwaaid. Wij wensen hem en zijn vrouw in deze nieuwe fase van hun leven alle goeds toe!”, aldus Sedgwick

Met de overgang van Ton naar zijn pensionering zal Marc Schuling de rol van Ton als Head Marine Continental Europe & Marine Specialist Practice Group Leader overnemen.