Thé van Steen (EMN) verruilt expertisevak voor reconditioneringsbranche bij Holland Herstel Groep

 

Thé van Steen verruilt het expertisevak voor de reconditioneringsbranche. Per 1 januari 2019 treedt hij in dienst van de Holland Herstel Groep in Uden als commercieel manager, een functie die hij de afgelopen 7,5 jaar ook vervuld bij EMN Expertise. Hij gaat zich bij het reconditioneringsbedrijf (HHG) annex asbestsaneringsbedrijf (Ureco) vooral bezighouden met het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe relaties en met productontwikkeling.

Van Steen werkt sinds 1991 in de expertisebranche, aanvankelijk een jaar als schade-expert bij Exact Expertise en aansluitend 15 jaar in dezelfde functie bij Hettema + Disselkoen.  In 2007 maakte hij de overstap naar EMN Expertise, waar hij sindsdien achtereenvolgens werkte als kantoorleider/schade-expert en commercieel manager.

In een bericht aan de relaties meldt Roel Govaert, Operationeel Directeur CED Property/ EMN: “Ruim 10 jaar heeft Thé zich met hart en ziel ingezet voor EMN en CED. En niet zonder resultaat. Mede dankzij Thé is EMN de afgelopen jaren flink gegroeid en is de combinatie van EMN en CED Property steviger op de kaart gezet. Daarvoor zijn wij hem uiteraard veel dank verschuldigd. Met zijn nieuwe uitdaging wensen we hem dan ook van harte alle succes!”

Zijn taken zijn inmiddels overgedragen aan Wim den Ouden (EMN Property): 06-22995609; wim.den.ouden@emn.nl, Frank van Alphen (CED Property en EMN Marine): 06-53718432; frank.van.alphen@ced.nl en Dick Emmink (EMN Liability/CAR): 06-53719692; dick.emmink@emn.nl