Team Eelsing Expertises & taxaties uitgebreid met Sander Passchier

Het team van Eelsing Expertises & Taxaties te IJmuiden is uitgebreid  met een nieuwe schade-expert, surveyor en taxateur: Sander Passchier . het team bestaat daarnaast Hans Eelsing en  Rogier van der Horst, die beiden aan het roer van de organisatie staan, en Christien Deen die reeds sinds 2011 het expertiseteam als scheepsbouwkundig ingenieur completeert. Daarnaast yelt het bureau drie vakbekwame krachtenin de ondersteuning.

Het nieuwe teamlid Sander Passchier is nadat hij de HBO zeevaartschool MAROF te Amsterdam met goed gevolg had afgerond, bij Holland America Line aan boord van passagiers schepen gaan varen. Hij heeft in deze periode meerdere keren als stuurman en machinist de wereld rond gevaren. Na zo’n beetje alle wereldzeeën te hebben doorkruist leek een baan aan de wal een logische stap in zijn carrière.

Reeds vóór zijn tijd bij de HAL was Sander van huis uit bekend met de expertisewereld. Hij heeft voor Eelsing Expertises gekozen omdat met name de korte lijnen, de hands on mentaliteit en praktisch werkwijze van het kleine maar krachtige expertisebureau hem aansprak.Het team van Eelsing Expertise & Taxaties is dan ook blij met de versterking.