Studiecentrum Kerckebosch: Gratis webinar ‘Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid’

  Op dinsdag 21 november om 13.00 uur organiseert Studiecentrum Kerckebosch een gratis webinar over ‘Re-integratie bij ziekte en arbeidsongeschiktheid’. Spreker is Saskia Lang (foto), advocaat en specialist op het gebied van arbeidsrecht en al meer dan 25 jaar actief. Een zieke werknemer. Elke organisatie heeft daar mee te maken. Vervelend voor alle partijen, maar stilzitten is geen optie. De werkgever, de HR-manager, de arboprofessional en ook de werknemer moeten hiermee samen aan de slag. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid. Een goed verzuimbeleid en voldoende kennis van wet- en regelgeving zijn de basis voor het kunnen uitvoeren van de re-integratie. Wat zijn belangrijkste aandachtspunten en vragen?


Wat kunnen deelnemers verwachten?
Een inleiding over het onderwerp re-integratie op de werkvloer 3 belangrijke tips waarmee je direct aan de slag kan De mogelijkheid om vooraf je eigen vraag in te sturen (we behandelen de meest relevante) Interactie aan de hand van de mentimeter!   > GRATIS AANMELDEN <

  
> AANMELDEN GRATIS WEBINAR <
Wijs op de werkvloer
Dit webinar is een samenwerking tussen LangArbeidsrecht en Kerckebosch. Eerder maakten we samen de podcast ‘Wijs op de Werkvloer’. Hierin bespreekt Saskia Lang een actueel en interessant HR-onderwerp samen met een gast aan tafel. De afleveringen zijn te beluisteren in je favoriete podcast app. 
> Luister de podcast <