Strategisch partnerschap GRS met Addvalora verbetert mogelijkheden voor complexe schadeclaims

Het wereldwijd opererende schade-expertisebureau Global Risk Solutions, Inc., heeft overeenstemming bereikt over een strategisch partnerschap met Addvalora Global Loss Adjusters, de gespecialiseerde schade-expertisetak van de Addvalora Group  en marktleider in Spanje., teneinde klanten met complexe schadeclaims over de hele wereld nog beter van dienst te kunnen zijn.

Net als het team Complex Claims Solutions van GRS is Addvalora gespecialiseerd in zakelijke en complexe schadeclaims en het partnerschap zal beide bedrijven in staat stellen hun geografische activiteiten en de expertise die beschikbaar zal zijn voor klanten, aanzienlijk te versterken. De GRS Ltd expansie in de Londense markt met ‘renewable energy & construction’ loss adjusters wordt nu verder internationaal uitgebreid met een stategisch partnership met de Addvalora Group in  Madrid. (www.grupoaddvalora.com).

GRS heeft een periode van snelle groei doorgemaakt binnen haar Complex Claims Solutions team onder leiding van Mike Reeves en de overeenkomst zal voortbouwen op de organische groei en de groei door overnames van de afgelopen 12 maanden. Addvalora is gespecialiseerd in energie (energie, olie & gas, duurzame energie), forensische accountancy, aansprakelijkheid, techniek en bouw, mijnbouwmachines, ijzer, staal en metaalproductie, milieu en milieuaansprakelijkheid, en cyber. Het is gevestigd in Madrid en heeft belangrijke activiteiten in Turkije, het Koninkrijk Saudi-Arabië en in Latijns-Amerika, met 24 kantoren in Argentinië, Brazilië, Guatemala, Chili, Colombia en Mexico en kantoren in Paraguay, Peru en Ecuador.

Global Property & Casualty Loss Adjusting & Consultancy BV (Global P&C) in 2015 door de ervaren Mark Vos (ex Crawford & Company_opgericht en sedert mei 2020 als zelfstandig bedrijf actief in de nationale en internationale schade-expertisemarkt.Global P&C treedt als loss adjuster op in complexe dossiers voor de (her)verzekeraars, maar daarnaast ook op als consultant, waar een behoefte aan internationale loss adjusting ervaring of onafhankelijke Root Cause Analysis is gewenst.Daarnaast is Global P&C sinds oktober 2020 de non-exclusive representative voor het internationale netwerk van de loss adjusting company Global Risk Solutions Inc, (GRS) in  Miami en hun UK Company GRS Ltd in  Londen.