Steven Janssens nieuwe Country Manager CED Belgium

Steven Janssens zal per 1 juni starten als Country Manager bij CED Belgium. Hij volgt Dirk Clement op die vanaf 1 juli directeur wordt van de internationale activiteiten van CED Cross Border Claims.
Steven Janssens was afgelopen jaren werkzaam bij SERIS als Director Sales & Marketing en Divison Manager SERIS Academy. SERIS biedt security-oplossingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Janssens brengt ruime kennis en ervaring mee op het gebied van management, waarde creatie voor klanten en business development. CED is verheugd met zijn komst en verwacht dat hij de transitie naar full service waardemanagement organisatie in België verder vorm zal geven.
Dirk Clement switcht na 11 jaar CED Belgium naar het internationale speelveld van cross border claims en gaat leiding geven aan de 11 CED kantoren in Europa. Cross Border Claims houdt zich bezig met internationale claim afhandeling van groene kaart- en 4e richtlijn schades en nationaal claims management. De groei die die deze tak afgelopen jaren heeft ingezet zal onder zijn leiding verder worden uitgebouwd.