Stadermann Luiten Advocaten benoemt Matthijs Stevens en Wouter Knoester tot partner

Stadermann Luiten Advocaten heeft Matthijs Stevens (links op de foto) en Wouter Knoester tot partner benoemd. “Matthijs en Wouter hebben zich in hun tijd bij Stadermann Luiten Advocaten in verschillende opzichten een aanwinst voor het kantoor getoond en zij hebben deze benoeming dan ook van harte verdiend”, aldus het advocatenkantoor in een toelichting.

Matthijs Stevens is sinds 2014 advocaat en werkte van 2014 tot 2019 bij Pels Rijcken. In 2019 maakte Matthijs de overstap naar Stadermann Luiten Advocaten. Matthijs behandelt voor verzekeraars zaken op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, met een nadruk op beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheid. Ook behandelt hij dekkingsgeschillen en diverse andere (her)verzekeringszaken. Matthijs is verheugd met zijn benoeming tot partner en ziet ernaar uit de praktijk van Stadermann Luiten Advocaten verder te verstevigen en uit te bouwen.

Wouter Knoester is in 2010 beëdigd tot advocaat, en de laatste vijf jaar van zijn carrière werkzaam bij Stadermann Luiten Advocaten. De nadruk van zijn werkzaamheden ligt op het adviseren en procederen over zaken op het gebied van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, tuchtrecht en dekkingsgeschillen.