Sincerus letselschade behaalt het Nationaal Keurmerk Letselschade


 
Het Nationaal Keurmerk Letselschade is per 4 januari 2021 in werking getreden. Bij dit keurmerk staan alle bonafide en volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) werkzame bedrijven geregistreerd. Slachtoffers kunnen er, dankzij dit keurmerk, op vertrouwen dat zij niet nog een keer slachtoffer worden door met een niet-deskundig of zelfs malafide belangenbehartiger in zee te gaan. 
 
Wij zijn bijzonder verheugd te melden dat per 1 juli 2022 ook Sincerus Letselschade het predicaat Landelijk Keurmerk Letselschade heeft verdiend. Sincerus Letselschade is in 2014 opgericht en heeft vestigingen in Emmen en Leidschendam.
 
Operationeel directeur mr. Frans Peter de Jong NIVRE re vindt aansluiting bij het Nationaal Keurmerk Letselschade een belangrijke stap: 
 
“Wij hebben dit Kwaliteitskeurmerk hoog in het vaandel staan. Het keurmerk maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor slachtoffers van letselschade en maakt de markt transparant. Door te kiezen voor een keurmerkhoudende dienstverlener zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.”


De Jong: “Het is voor slachtoffers belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste specialistische kennis bij het afhandelen van hun letselschade. Het is een juridisch en financieel lastige materie, waarbij de gevolgen voor het slachtoffer groot kunnen zijn. Er zijn belangenbehartigers zonder gedegen opleiding die meer bezig zijn met hun eigen nota dan met cliënt. Wanneer slachtoffers kiezen voor keurmerkkantoren, dan zullen de in mijn ogen malafide praktijken verdwijnen. Dat is een goede ontwikkeling.”