Simmons & Simmons breidt Dispute Resolution praktijk uit met nieuwe sectie Insurance in Nederland

Per 1 januari jl. zijn Eva Schothorst-Gransier en Sharon van Norden toegetreden tot de Dispute Resolution praktijk van Simmons & Simmons. Binnen deze praktijk zal Eva leidinggeven aan de nieuwe sectie Insurance. Eva startte haar carrière als advocaat in 2001 en werkte de afgelopen 13 jaar voor CMS.

Sharon van Norden begon in 2011 als advocaat bij CMS in dezelfde praktijk als Eva, maar was de afgelopen jaren werkzaam bij Baker & McKenzie.

Eva en Sharon zijn gespecialiseerd in de behandeling van (grensoverschrijdende) productaansprakelijkheidsclaims en product recalls, met een bijzondere aandacht voor de sectoren life sciences en consumer products. Daarnaast hebben zij veel kennis en ervaring op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid en crisismanagement. Ook adviseren en procederen zij over polisdekking, zowel bij de rechter als voor het Kifid.

In samenwerking met het bestaande internationale Insurance team binnen Simmons & Simmons, zullen zij de Insurance praktijk in Nederland opzetten en uitbouwen.

Sharon van Norden