Sedgwick verwelkomt Sanne Vehof en Astrid Merkx

Bij Sedgwick is Sanne Vehof (31) aan de slag gegaan als schade-expert binnen de afdeling Product Aansprakelijkheid & Recal (MCL).  Zij heeft in 2013 een Master Notarieel Recht afgerond aan de Universiteit te Leiden en is van 2017 tot 2019 werkzaam geweest bij  JLT Netherlands als Partner Claims en heeft daarvoor een ruime kennis binnen de verzekeringswereld opgedaan als schadebehandelaar bij Achmea. 


Bij Sedgwick Personenschade is begin deze maand Astrid Merkx (27) aan de slag gegaan als junior Zorgschade Expert. Zij zal samen met Jeroen Goeseije de subafdeling Zorgschade en de dienstverlening binnen Personenschade verder vorm gaan geven. “Bovendien gaat zij samen met Jeroen en de afdeling Personenschade verder met de ontwikkeling van een uit Sedgwick Amerika overgekomen dienstverlening. Wij zijn bezig om deze dienstverlening naar onze Nederlandse gebruiken te vertalen”, licht Sedgwick toe.

 Zij heeft in 2015 een Master in bewegingswetenschappen afgerond aan de VU in Amsterdam. Vervolgens heeft zij een HBO-opleiding fysiotherapie gevolgd en in 2019 met diploma afgesloten.