Sedgwick stelt Aafke van Klinken aan als Personenschade-expert op kantoor Hoogeveen

Sedgwick Personenschade heeft begin dit jaar Aafke van Klinken verwelkomd. Zij gaat vanuit het kantoor in Hoogeveen aan de slag als personenschade-expertwelkom.

Aafke is 34 jaar en woont in Wolvega. In 2011 heeft zij de master Nederlands Recht cum laude afgerond aan de Rijks Universiteit Groningen. Aafke gaat als expert aan de slag op de afdeling Personenschade. Binnen de letselschadebranche heeft Aafke sinds de afronding van haar studie ervaring opgedaan bij een verzekeringsmaatschappij. Daar verleende zij juridische ondersteuning aan alle vakafdelingen, met name op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, schadevergoeding en verzekeringsrecht en was zij sparringpartner voor onder andere het opstellen van processtukken.

Verder is Aafke bij twee kantoren in de belangenbehartiging werkzaam geweest als letselschadeadvocaat. Hier heeft zij naast de algemene letselschadepraktijk ervaring opgedaan in procederen, voeging in strafzaken en medische aansprakelijkheid. In 2016 heeft zij de beroepsopleiding advocaten met succes afgerond. “Dit alles biedt haar een stevige basis om als expert Personenschade bij Sedgwick aan de slag te gaan”, aldus het expeertisebureau.