Sedgwick Nederland kondigt veranderingen in leiderschap aan binnen de divisie Personenschade; Yvette van den Bos gaat aan de slag als General Manager en Heleen Fast neemt haar functie over

Sedgwick heeft vorige week 8 december ) aangekondigd dat Yvette van den Bos met ingang van 1 februari a.s. zal promoveren tot General Manager van de divisie Personenschade, een rol die momenteel nog wordt vervuld door Martin de Haan. Martin zal zich vanaf februari als Operationeel Manager richten op de verdere uitbouw van de afdeling Werk & Welzijn. Daarnaast zal zijn focus liggen op het beheer van klanten, alsmede op business development en innovatie.

“Nu we de divisie Personenschade verder laten groeien, beschikken we over een uitstekend managementteam om de dienstverlening op te schalen en onze cliënten te ondersteunen”, zegt Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland. “Martin heeft 15 jaar aan het roer gestaan van de divisie Personenschade. Onder zijn geweldige leiding is deze divisie in 15 jaar tijd verdubbeld qua personele bezetting en omvang van het werk. Hij heeft deel uitgemaakt van mijn managementteam en zal zijn visie blijven geven op onze activiteiten en manieren om nog beter voor onze klanten te zorgen. Ik ben zeer verheugd dat hij in deze nieuwe rol zijn succesvolle staat van dienst voort wil zetten.”

De divisie Personenschade bestaat uit meer dan 60 teamleden en omvat personenschade experts, rekenkundige experts, arbeidsdeskundige experts, zorgschade experts en secretariaatsmedewerkers. Van den Bos, die voorheen onder leiding stond van De Haan en een aantal jaren nauw met hem heeft samengewerkt, zal nu in haar nieuwe rol leidinggeven aan dit team. Eerder werkte ze als junior personenschade-expert, senior expert en manager Co-assurantie Personenschade.

Fröhlich voegt hieraan toe: “Vanaf haar indiensttreding in 2009 vormt Yvette een integraal onderdeel van ons team, wat haar een uniek voordeel geeft in haar nieuwe functie. Yvette heeft altijd al alles met zorg benaderd. Zij heeft op verschillende posities en bij diverse divisies van Sedgwick gewerkt en deze nieuwe rol benadrukt haar enorme persoonlijke groei. Ik ben dan ook zeer enthousiast dat zij dit team zal leiden en uitbreiden.”

Van den Bos: “Ik ben echt dankbaar voor de kans die mij geboden wordt om als General Manager leiding te gaan geven aan de divisie Personenschade. Mijn tijd bij Sedgwick heeft mij de basis gegeven om nieuwe uitdagingen aan te gaan, samen te werken met getalenteerde collega’s en uit te blinken in de industrie. We maken deel uit van een groot bedrijf maar het voelt nog steeds alsof we bij een familiebedrijf werken, zeer waarschijnlijk omdat de kernwaarden zo omarmd worden. Caring counts. Dat geldt voor ons allen.”

Zij vervolgt: “Ik kijk er naar uit om samen met Heleen Fast (die mij zal opvolgen als Operationeel Manager Personenschade van de kantoren Amstelveen en Rotterdam), Patrick Janssen (Operationeel Manager Personenschade van de kantoren Eindhoven en Hoogeveen), Martin de Haan (Operationeel Manager Werk & Welzijn), Sherien Bhoelai (Teamleider Secretariaat Personenschade), Irene Slootjes (Business Support Officer Personenschade) en uiteraard ons gehele team Personenschade het stevige fundament dat Martin heeft neergezet verder uit te bouwen. Ik heb er zin in!”