Sedgwick brengt Zomereditie Rekenflits uit

Sedgwick heeft de derde editie van haar Rekenflits uitgebracht. In de zomereditie stelt  onder meer Kay Breggeman zich voor, die per 1 september 2020 in dienst is getreden bij Sedgwick als junior Rekenkundig Expert op de afdeling Personenschade. “Hiermee zijn we weer op volle sterkte en kunnen u met z’n drieën weer van dienst zijn bij complexe rekenzaken”, aldus Hans Tiemersma in zijn voorwoord. Jochem van Rossum is de derde rekenkundig expert.

Kay Breggeman schrijft: “Ik ben enorm enthousiast en gemotiveerd om aan deze uitdagende stap te beginnen. In het verleden heb ik naast mijn studie al enige werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, waaronder bij de frontoffice van Sedgwick TPA. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn opleiding Business Studies met Banking & Insurance als afstudeerrichting. Ik verwacht de opleiding volgende maand volledig te hebben afgerond. De komende periode hoop ik een mooie bijdragen te kunnen leveren aan het team en persoonlijk veel nieuwe dingen te mogen leren over dit vakgebied.”,  

In de rekenflits wordt verder aandacht besteed aan de wens van ZZP Nederland en het Platform Zelfstandige Ondernemers dat ondernemers zich eens in de zoveel tijd kunnen laten onderzoeken op werkgerelateerde klachten. Op die manier moet voorkomen worden dat zij arbeidsongeschikt raken. Verder is er een artikel over een handig hulpmiddel om het netto-inkomen van een zelfstandig ondernemer  te berekenen. De volledige Rekenflits kunt u hier downloaden.