Sedgwick breidde team Personenschade uit met twee experts: Arie van der Meer en Morena van den Wittenboer

Sedgwick heeft haar team aan personenschade-experts recentlijk uitgebreid met twee medewerkers: Arie van der Meer, die werkt vanuit de vestiging in Hoogeveen,  en Morena van den Wittenboer, die haar werkzaamheden vericht anuit kantoor Eindhoven.

Eerstgenoemde is begin deze maand aan de slag gegaan als senior letselschade expert. Nadat hij 13 jaar bij de gemeentepolitie in Rotterdam en drie jaar bij de rijkspolitie op het eiland Voorne heeft gewerkt, is hij in 1991 gaan werken bij  Nationale Nederlanden alwaar hij intern werd opgeleid in het verzekeringsvak. De eerste vijf jaar heeft hij in zuidwest Nederland gewerkt als toedrachtonderzoeker op het gebied van fraude. Na vijf jaar (1996) kon hij de overstap maken naar personenschade en heeft hij sindsdien gewerkt als letselschade-expert. Per 1 oktober jl. werkt hij als senior-expert bij Sedgwick vanuit de vestiging Hoogeveen.

Morena van den Wittenboer trad al eerder in dienst bij  Sedgwick. Zij wordt sinds 15 juli jl. vanuit kantoor  Eindhoven opgeleid tot expert Personenschade. Na haar studie rechten aan de Universiteit van Tilburg is zij naar Italië verhuisd waar zij verschillende werkervaringen heeft opgedaan. Na vijf jaar in Italië te hebben gewoond, heeft zij eind 2017 weer de stap gezet om terug te keren naar Nederland.