Schadehulp start tweede vestiging in Utrecht voor verhalen materiële en letselschade: Schadehulp Regres bv

0

 

Onder de naam Schadehulp Regres bv hebben Frank Fukking, directeur van Schadehulp, en Marjolijne Knottenbelt, eigenaar van ZO letselschade, gezamenlijk een nieuw bedrijf opgericht voor het verhalen van materiële en letselschades. Het inmiddels vier medewerkers tellende bedrijf houdt zich vooralsnog bezig met het verhalen van WA- verkeers- en letselschades voor (rechtsbijstand)verzekeraars, volmachtbedrijven en assurantiekantoren en hun klanten en met de begeleiding van letselslachtoffers als belangenbehartiger bij de regeling van letselschades als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval. In de eerste helft van 2018 komen daar twee nieuwe labels bij: het verhalen van casco-autoschades en brandregres. Schadehulp Regres bv opereert vanuit een kantoor in De Stadstuin aan de Europalaan 500 in Utrecht.

In een toelichting op de komst van hun nieuwe bedrijf, waarvan zij ieder voor de helft eigenaar zijn, zeggen Fukking en Knottenbelt: “De verzekeringsmarkt verandert snel. Mede door de forse onderlinge concurrentie is er bij verzekeraars, volmachtbedrijven en assurantiekantoren enerzijds een sterke behoefte om zich waar te maken naar klanten, maar tegelijkertijd om aandacht te besteden aan kostenbeheersing.  En daarmee aan een onafhankelijke, professionele businesspartner, die kosteloos of hooguit voor een beperkt bedrag voor hen materiële en letselschades snel en kwalitatief kan verhalen op de veroorzakende partij. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij opdrachtgevers binnen de verzekeringsbranche ondersteunen bij het verwezenlijken van beide doelstellingen: een hogere klanttevredenheid tegen lagere bedrijfskosten.”

Complementair

Beide bedrijven zijn sterk complementair aan elkaar. Het landelijk werkende Schadehulp, dat al meer dan 17 jaar met zeven medewerkers vanuit Zelhem (bij Doetinchem) de schadebehandeling verzorgt voor een 200-tal assurantiekantoren, volmachtbedrijven, verzekeraars en autoschadeherstelbedrijven, is gespecialiseerd in een snelle, adequate afwikkeling van grotere en kleinere materiële schades. Schadehulp Expertisediensten dat met drie medewerkers de werkzaamheden verzorgd op het gebied van contra-expertise binnen de branche brand en ondersteuning biedt aan bouwbedrijven bij het melden van een bouw- en/of aansprakelijkheidsschade, de schadevaststelling, vooropnames of de dagwaardebepaling van goederen en/of inventarissen.

ZO letselschade & mediation, een sinds medio 2012 landelijk opererend letselbureau onder leiding van Marjolijne Knottenbelt. Dit bureau legt zich als belangenbehartiger toe op het begeleiden van letselslachtoffers bij het verhalen van letselschades en bij het zo nel mogelijk terugbrengen in de situatie van voor het letsel, waaronder re-integratie in het arbeidsproces. Beide bedrijven werken al jaren samen maar hebben sinds april 2017 de banden strakker aangehaald. Samen behandelen ze inmiddels al zo’n 300 regresdossiers per maand en op jaarbasis ongeveer  100 à 125 letselschades. Het kantoor staat voor een heldere no nonsense aanpak waarbij het slachtoffer en/of verzekerde centraal staat.

“In tegenstelling tot andere marktpartijen nemen wij voor opdrachtgevers alle regreszaken uit handen, dus naast de eenvoudige binnenland zalen ook de meer complexe en buitenland zaken. Daarnaast bieden wij intermediairs die letselschades aanbieden een vaste financiële vergoeding, mits zij hieraan het nodige (voor)werk hebben verricht”, aldus Fukking en Knottenbelt, die zeggen te verwachten dat zij door hun samenwerking het komende jaar het aantal WA-regreszaken met ongeveer 50% denken te kunnen verhogen en het aantal letseldossiers zelfs met 100%.”

Schadehulp Regres bv is telefonisch bereikbaar onder nummer (088) 00 19 900  of via email letsel@schadehulp.nl en website: www.schadehulp.nl en www.schadehulp.nl/letselschade Het kantooradres luidt Europalaan 500 (zie onder) , 3526 KS Utrecht en het postadres: postbus 88, 7020 AB Zelhem.

 

Laat een reactie achter