Schade-event Automotive Insiders: Tijd voor nieuwe keuzes in de schadesector

 

‘Tijd voor nieuwe keuzes in de schadesector’. Dat is de titel van het schade-event dat netwerkorganisatie Automotive Insiders op woensdag 20 juni a.s. organiseert in Fort Wierickerschans in Bodegraven. De bijeenkomst start om 16:00 uur (inloop vanaf 15:15 uur) en duurt tot ca 19.00 uur.

In een toelichting op thema en programma schrijft de organisatie: “Tot voor kort was het helder. Je had de FOCWA, er was één kwaliteitsnorm en iedereen deed cosmetisch, regulier en complexe schades. Als je je aansloot bij een keten was je verzekerd van opdrachten van sturende partijen als leasemaatschappijen en verzekeraar. Aber das war einmal. Vandaag de dag moet je kiezen tussen FOCWA en BOVAG, welk type werk en wel of geen merkerkenningen. Verzekeraars lijken meer en meer te kiezen voor sturing naar individuele bedrijven, vaak in bezit van merkerkenningen of sturen direct naar de dealer van het desbetreffende merk. Wat betekent dat voor de positie van de schadeketens en voor de schadebedrijven?”

Op het schade-event van 20 juni a.s. wordt daarom de vraag gesteld of het tijd is voor nieuwe keuzes. Keuzes van opdrachtgevers, keuzes van schadeondernemers en van ketenbesturen. Er wordt gekeken naar ontwikkelingen in het buitenland. Welke keuzes worden daar gemaakt onder invloed van de steeds complexere auto. Hierover komen verschillende sprekers aan het woord. Dat zijn Job Haefkens, (voorzitter Stichting Onafhankelijk Schadeherstel), Gerard Hoefakker (directeur schade Wensink Automotive), Paul Knapper (Business Manager Aegon), Roy de Lange (Directeur Fix Auto Duitsland), Anna van Tienhoven (eigenaar Innflex) en Derk Roodhuijzen de Vries (oprichter en CEO Fixico).  Tijdens het event zal tevens de winnaars bekend worden gemaakt   van de verkiezing van de Smart Repair Hersteller van het jaar 2018.

Bij de foto V.l.n.r. Job Haefkens, Paul Knapper, Roy de Lange, Anna van Tienhoven, Derk Roodhuijzen de Vries en Gerard Hoefakker.

Voor info en aanmelden: edirkse@automotiveinsiders.nl