Sanne Vehof nieuwe voorzitter NIVRE Start

NIVRE Start, dat zich richt op de verbinding tussen nieuw talent in de expertisebranche  en het NIVRE, heeft met ingang van 20 juli jl.  een nieuwe voorzitter  in de persoon van Sanne Vehof, in het dagelijks leven werkzaam bij Sedgwick. Zij volgt daarmee  Didi Redegeld op. Sanne is sinds mei 2020 aangesloten bij NIVRE Start (voorheen Bestuur Jong NIVRE). Per dezelfde datum is Frank van der Lugt afgetreden. Hij heeft aan de wieg gestaan van NIVRE Start, vanaf januari 2017, en heeft meegewerkt om NIVRE Start op de kaart te zetten.  

NIVRE Start heeft een bestuur dat bestaat uit zeven vertegenwoordigers, werkzaam in verschillende branches:

Sanne Vehof – Aansprakelijkheid Technische Varia / Voorzitter
Didi Redegeld – Personenschade
Maarten Schaap – Aansprakelijkheid-Technische Varia
Joost Groot – Personenschade
Ferry Kassir – Brand
Jasper Simons – Agrarisch
Naomi Jansen – Personenschade

De speerpunten van NIVRE Start zijn: het beroep van NIVRE schade-expert onder de aandacht brengen bij aankomend talent en meer bekendheid geven aan het NIVRE-label.   

Het bestuur van NIVRE Start is eveneens in nauw contact met beginnende experts die bij het NIVRE ingeschreven staan als NIVRE-aspirant. Voor deze groep organiseert NIVRE Start regelmatig bijeenkomsten.

Meet & Greet voor NIVRE-aspiranten op 07 oktober

NIVRE Start nodigt de NIVRE-aspiranten uit om elkaar op 07 oktober om 15.30 uur weer eens fysiek te ontmoeten. In een informele setting neemt directeur Susan Mogony haar toehoorders dan mee in het NIVRE project Samen naar de Toekomst en deelt NIVRE Start haar ervaringen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en om elkaar te ontmoeten. NIVRE-aspiranten zijn uitgenodigd om zich alvast in te schrijven in Extranet.