Samenwerkingsverband ‘Experts In Schade’ binnen een jaar al weer beëindigd

 

Het begin dit jaar gestarte samenwerkingsverband van vier zelfstandig opererende contra-experts onder de naam ‘Experts In Schade’ is inmiddels weer beëindigd. De samenwerking bracht de vier partners – Jan van de Bunt (Van de Bunt Expertise, Amsterdam), Peter de Raad (De Raad Expertise, Apeldoorn), Richard Vloedgraven (Vloedgraven Expertise, Rijssen) en  Arwin Karssemeijer (Karssemeijer Expertise, Lelystad) – niet wat een ieder ervan had verwacht.

De vier gaan ieder onder hun eigen bedrijfsnaam verder.  Karssemeijer Expertise zal tot minimaal eind februari 2018 vanuit  een kantoor in Willemstad, Curaçao  werkzaam blijven op Sint Maarten in de Antillen, waar hij naar eigen zeggen momenteel goed in het werk zit. Hij zegt tot die tijd opdrachten voor contra-werkzaamheden in Nederland door te spelen naar één van de drie andere voormalige EIS-bureaus, die op hun beurt potentiële opdrachtgevers voor schade-expertise in de Antillen naar Karssemeijer zal doorverwijzen. Karssemeijer Expertise is voornemens om onder eigen naam uit te breiden en kijkt uit naar goede schade-experts.

Ook voor de klanten van de drie overige contra-expertisebureaus verandert er op zich niet veel, benadrukt  Richard Vloedgraven. “We werkten voor de komst van EIS BV al vele jaren nauw namen, en namen in voorkomende gevallen voor elkaar waarnemen en deden een beroep op elkaars’ specifieke deskundigheden op deelgebieden, zoals bijvoorbeeld aansprakelijkheid, bouwtechnische schades (opstallen), inboedels en inventarissen, bedrijfsschade en sieraden.  Dat zullen we nu met z’n drieën blijven doen.”