RVJ Expertises en Taxaties neemt initiatief tot Dutch Removal Claim Event

 Doorlooptijden van nationale en internationale verhuisschadeclaims verbeteren, service verhogen en kosten besparen. Door te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Dat is het doel van het Dutch Removal Claim Event, een initiatief van RVJ Expertisen en Taxaties dat plaatsvindt op donderdagmiddag 19 januari a.s. van 13.00 tot 18.30 uur bij Regus Vinoly in Amsterdam-Zuid. Het evenement is bestemd voor schadebehandelaars bij nationale-/en internationale verhuisbedrijven, (marine) assurantiemakelaars en verzekeraars , alsmede schadeherstellers (inboedel en antiek) en overige branchegenoten die zijn geïnteresseerd in verhuisschaden en gerelateerde verzekeringen.

In een toelichting op het initiatief zegt Annemieke Verhorst-Lemsom van RVJ Expertises en taxaties: “Afgelopen september heb ik samen met mijn collega Nadia Kuah in Las Vegas (VS) ons eerste congres bijgewoond van het CPPC ( Claims prevention & Procedure Council) bijgewoond. Daar ontmoetten we mensen die zich, net als wij, elke dag, de hele dag bezig houden met verhuisclaims. Daarbij werd in een zeer open sfeer inhoudelijk over alle facetten van het behandelen van verhuisclaims gesproken. Het leek ons een fantastisch idee om eenzelfde soort evenement in Nederland te organiseren, aangezien bij de meeste verhuisbedrijven claimshandling bij slechts één persoon is ondergebracht, die niet zelden alleen hetwiel telkens opnieuw moet uitvinden.”

Programma

Op het programma staan vier lezingen:

  • Het belang van verpakken en stowage, door Voerman International
  • Nieuwe technologie in claimshandling (Claim App), door Move4You
  • De do’s and don’ts bij de behandeling van emo-claims, door Annemieke Verhorst-Lemsom
  • Reconditionering van schimmel, door BELFOR Nederland.

Aansluitend is er volop gelegenheid tot netwerken en het delen van kennis en ervaringen tijdens een ‘aangeklede’ netwerkborrel bij ‘Ketjes & Kalfjes’

Voor meer informatie en aanmelden: info@rvj.nl.