Ronnie van Ginkel gaat bij AREPA Inspexx en AREPA Argus en operationeel management verder vormgeven

 

Per 1 april a.s. treedt Ronnie van Ginkel in dienst als Teamleider bij AREPA Inspexx. Hij wordt   verantwoordelijk voor het operationeel management. Tevens zal hij Ed Jalink, Algemeen Directeur, ondersteunen in de verdere ontwikkeling van AREPA Inspexx. Ronnie van Ginkel heeft sinds eind 2006 gewerkt bij MARIN (Maritime Research Institute Netherlands), aanvankelijk als Instrumentation Engineer en laatstelijk als Teamleader Instrumention.

“Met zijn jarenlange ervaring als engineer en leidinggevende bij een gerenommeerd instituut op het gebied van maritiem onderzoek, is Ronnie bij uitstek geschikt om het operationeel management binnen AREPA Inspexx en haar opleidingsinstituut AREPA Argus verder vorm te geven”, aldus AREPA.

AREPA Inspexx staat met 30 medewerkers garant voor kwalitatieve, onafhankelijk inspecties van elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen op basis van NEN-normeringen en/of afgeleide vormen hiervan. AREPA Argus traint, adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van arbeidsveiligheid. Medewerkers van AREPA Inspexx en AREPA Argus zijn landelijk actief vanuit vijf vestigingen in Nederland.