Ronald Dijkstra keert na 12 jaar bij de Hanselman Groep terug in de expertisemarkt


Hanselman Groep versterkt zich per 1 juli 2019 met de komst van Ronald Dijkstra als Manager Brand, Claimshandling en Waardebepalingen. Na 12 jaar
te hebben gewerkt bij respectievelijk AREPA Inspexx en van Empel Inspecties en Advisering, keert Dijkstra hiermee terug naar de expertisebranche, waarin hij in totaal ruim 23 jaar werkzaam is geweest. Zo was Ronald als expert en in management actief bij onder meer Thomas Howell Kiewit (nu Crawford & Company) Elberg Groep en EMN Expertise.

“Afgelopen 12 jaar heb ik vanuit de directies van beide inspectiebedrijven met veel plezier mogen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de elektrotechnische inspectiemarkt en de toegevoegde waarde daarvan voor de verzekeringsmarkt. De bijdrage en recente oplevering van de nu al succesvolle SCIOS Scope 10 – NTA8220 is voor mij een mooi sluitstuk. Een breed gedragen inspectiemethodiek die voor verzekeraars en (risico)inspectiemarkt een uitstekend hulpmiddel is om (brand) risico’s in beeld te brengen, aan te pakken en bij te dragen aan een stuk bewustwording voor zowel ondernemer als verzekeraar.”

Terugkeer naar de expertisemarkt, en in het bijzonder als Manager brand, Claimshandling en Waardebepaling is voor mij een mooie gelegenheid om naast het uitoefenen van mijn ‘oude vak’ het risico-denken verder in te bedden in de veranderende wereld van schade en het voorkomen van schade”, vervolgt hij. “Hanselman Groep is als specialist op het gebied van risico-analyses, beheersmaatregelen & monitoring van risico’s, bouwkundige opnames, metingen, waardebepalingen en behandeling van claims voor mij een prachtig platform om met mijn kennis en ervaringen bij te dragen aan de uitvoering en ontwikkeling van de expertise werkzaamheden en risico preventie”.

“Met de komst van Ronald Dijkstra bouwen we verder aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze onderneming. De combinatie van zijn kennis en ervaringen op het gebied van schade-expertise en risico preventie passen uitstekend bij het dienstenpakket dat wij bieden aan de opdrachtgevers van onze onderneming. We zijn dan ook zeer ingenomen met zijn komst”, aldus Fred van der Zee, directielid Hanselman Groep.