Rob van Ballekom keert per 1 september a.s. terug bij Polygon als Manager Major & Complex Claims

Rob van Ballekom keert na een uitstapje van bijna twee jaar bij Von Reth Contra-Expertise per 1 september a.s. terug bij Polygon waar hij is aangesteld tot de nieuwe Manager Major & Complex Claims. Hij was eerder van november 2005 t/m november 2018 bij Polygon werkzaam als Projectmanager, waarvan ruim 7 jaar in combinatie met de functie van lekdetectiespecialist.

Hij gaat zijn kennis en ervaring inzetten om de serviceline Major & Complex Claims naar een volgend level te sturen, waarbij Polygon binnen Nederland zich verder bewijst als dé specialist op dit gebied. Het Europese netwerk van Polygon, met de collega’s in Nederland en bij PolygonVatro in Duitsland als eerste achtervang, zullen ervoor zorgen dat Rob een goed en specialistisch team van technici paraat heeft staan voor wanneer een grote schade zich voordoet. Rob: Ik ben trots en blij om terug te keren bij de (internationale) Polygon familie en samen wederom topprestaties te leveren om gedupeerden van grote schades, zowel zakelijk als particulier, bij te staan en te ontzorgen. En daarbij te denken in oplossingen in plaats van in problemen. ”

Polygon zorgt met deze nieuwe functie binnen Nederland voor versterking in haar dienstverlening naar opdrachtgevers toe. Zij hebben nu één nieuw aanspreekpunt voor complexe schades en vragen en Rob zorgt ervoor dat het team 24/7 klaar staat. Of het nu gaat om een grote brandschade, waterschade, of complex project met technisch reconditioneren, Rob staat in nauw contact met alle servicelines en specialisaties binnen Polygon. Door snel acteren, kordaat optreden en een perfecte samenwerking tussen de specialisten van Polygon zorgen we ervoor dat een gedupeerd bedrijf bijvoorbeeld weer zo snel als mogelijk operationeel is na een grote brand of waterschade.”

Polygon: “Aangezien Rob geen onbekende is binnen Polygon en hij reeds 14 jaar werkzaam is geweest op de vestiging Maastricht weet hij het netwerk en de teams binnen Polygon Nederland goed te bereiken. Binnen dit vakgebied is dat een enorm voordeel. Rob gaat alleen voor topprestaties en is dan ook zeer gedreven. Zijn enthousiasme en motivatie brengt hij over op de collega’s en snel handelen en samen als team gedupeerden helpen, maken dat, zoals hij het zelf zegt, het reconditioneringsvak in zijn bloed zit’. Je kan mij niet gelukkiger maken dan met op elkaar ingespeelde medewerkers hard te werken om het gewenste resultaat snel te bereiken door korte lijnen, snel schakelen en flexibel in te spelen op onverwachte situaties”, aldus Rob

“Je kan mij niet gelukkiger maken dan met op elkaar ingespeelde medewerkers hard te werken om het gewenste resultaat snel te bereiken door korte lijnen, snel schakelen en flexibel in te spelen op onverwachte situaties”, aldus Rob