Rob Kranenbarg versterkt team Openclaims

Deze week is Rob Kranenbarg, voormalig Manager Schade bij Inshared, gestart bij Openclaims als Head of Platform Performance. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het schaalbaar inrichten van de operatie en alle processen van het digitale herstelplatform voor autoschades.

Rob Kranenbarg heeft veel ervaring met digitale innovatie bij verzekeraars. Hij werkte hiervoor 7 jaar als Manager Schade bij Inshared. Hier was hij medeverantwoordelijk was voor de digitale schadeafhandeling en de inkoop van het schadeherstel. Voor Openclaims is de komst van Kranenbarg een logische uitbreiding van het team. COO Stephan Stergiou: “We bevinden ons in een snelle groeifase. Met Rob aan het roer van Platform Performance kunnen we onze dienstverlening verder schalen en onze groei versnellen, ook in het buitenland.”

Voor Kranenbarg is de stap naar Openclaims een goede manier om zijn ervaring voor een groeiend bedrijf in te zetten. Stergiou: “Robs kennis van de verzekeringsmarkt en schadeherstel is van onschatbare waarde voor een jong fintechbedrijf waar veel collega’s niet uit de branche komen.” Kranenbarg: “Met Openclaims zetten we een echte innovatie neer in de markt. Wat mij aanspreekt is dat we hier met een razendsnelle executie continue nieuwe processen ontwikkelen.” Openclaims biedt digitaal herstelmanagement voor verzekeraars, volmachten en intermediars

Foto Linkedin