RGN Centrale verhuisd van Geldermalsen naar Duiven

 

Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), het landelijke samenwerkingsverband van vijf vooral regionaal opererende reconditioneringsbedrijven, heeft haar calamiteitencenter RGN Centrale verhuist van Geldermalsen naar de vestiging van RGN Euro Cleaning in Duiven. “Een organisatorische keuze. Voor u verandert er verder niets”, aldus de RGN in een brief naar haar relaties.

Binnen RGN werken vijf reconditioneringsbedrijven samen met in totaal 13 vestigingen verspreid over Nederland. Dat zijn Euro Cleaning B.V., Holland Herstel Groep B.V., Schoonmaakbedrijf Janssen B.V., Meyer Specialistische Reiniging B.V. en Nivo Groep B.V. “RGN is onderscheidend door een landelijke dekking te bieden met de lokale betrokkenheid van 14 regionale vestigingen die voor u klaar staan na brandschade, waterschade, stormschade, specialistische reiniging, bouwkundig herstel, asbestsanering en droogtechniek. Hierbij staat kwaliteit en service voorop met moderne apparatuur en gekwalificeerde medewerkers. De kracht van de RGN is dan ook dat het de kwaliteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap combineert met de voordelen van een landelijk werkende organisatie”, aldus RGM in de brief.

Ter gelegenheid van de verhuizing van de RGN Centrale heeft RGN een  bureaukalender ontwikkeld die wordt aangeboden aan relaties waarop in één oogopslag het nummer voor alle calamiteiten vermeld staat: 085-4890700.

Foto RGN