René Douw maakt overstap naar HBS Expertise

René Douw treedt op 1 mei a.s. in dienst bij HBS Expertise in Laren. Daarbij maakt hij na ruim 21 jaar als schade-expert voor verzekeraars te hebben gewerkt de overstap naar ‘de andere kant’. HBS Expertise bestaat met de komst van René uit tien medewerkers, waarvan acht schade-experts en twee binnendienstmedewerkers. 

René Douw startte zijn loopbaan in de schade-expertise in 1995 bij EMN Expertise als schade-expert inventaris, goederen en inboedels. Daarna werkte hij in soortgelijke functies gedurende ruim 10,5 jaar bij Crawford & Company en de afgelopen tien jaar bij DEKRA Experts. Bij HBS Expertise zal hij naast zijn werk als schade-expert tevens de rol van commercieel manager op zich nemen. 

HBS Expertise bestaat dit jaar 10 jaar en maakt een gestage groei door vanwege een forse toename van het aantal opdrachten waardoor verdere uitbreiding van het expertisekorps wenselijk was. Naast de komst van René is het bureau tevens opzoek naar een (beginnend) bouwkundig schade-expert. De komst van René Douw is de derde aanwinst in een jaar tijd. Eerder werden Frank van der Lugt en Joost van Ravenstein aangesteld.