Rendez Vous d’Expertise in principe fysiek op 17 november a.s. in Vianen


“Enkele maanden geleden waren de geluiden rondom Corona positief en tezamen met de inzet op vaccineren kreeg Nederland een mooi perspectief. Het gaf ook het bestuur het vertrouwen dat het Rendez-Vous dit jaar live zou kunnen plaatsvinden en besloten werd de organisatie te starten. Als secretariaat zijn wij daar inmiddels dan ook volop mee bezig”, meldt het NIVRE.

“Een Rendez-Vous live, want het gaat met name om het ontmoeten, waarvan wij denken dat iedereen daar erg naar uitkijkt. Deze keer, met name vanwege het spreiden van personen, zal de hele locatie van Van der Valk Vianen worden gebruikt. Dus geen bijeenkomst in te krappe zalen, maar per groep voldoende ruimte om het programma te kunnen volgen en om met elkaar bij te praten.

Natuurlijk houden wij de berichtgevingen in de gaten en moeten we een flinke slag om de arm houden, tenslotte willen wij dit evenement veilig organiseren. Wanneer blijkt dat het tegen die tijd niet verstandig is om met zo’n grote groep bij elkaar te komen, of er andere redenen zijn waarom het niet live kan plaatsvinden, dan wordt het Rendez-Vous verzet naar mei 2022.

Wij hopen op een positieve ontwikkeling, zodat wij u dit jaar weer eens kunnen verwelkomen, en vragen u alvast de datum, woensdag 17 november, in uw agenda te reserveren. “ Aanmelden is ook mogelijk via https://nivre.diamondforms.net/rendez-vous-2021