Remco Heeremans per 1 mei 2018 directeur van De Letselschade Raad

Met ingang van 1 mei 2018 is Remco Heeremans de nieuwe directeur van De Letselschade Raad. Heeremans volgt Theo Kremer op die van oktober 2017 tot mei 2018 ad interim de functie van directeur heeft waargenomen. Tot oktober 2017 was Deborah Lauria directeur van De Letselschade Raad.

Remco Heeremans is de afgelopen jaren actief geweest in diverse interim-management-, bestuurs- en adviesfuncties. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Koninklijke Metaalunie, NLingenieurs, NVZD en Bouwend Nederland. In al deze functies lag de focus op het zijn van de verbindende schakel tussen diverse en uiteenlopende partijen en organisaties met eveneens uiteenlopende belangen. Remco Heeremans heeft veel bestuurlijke, toezichthoudende en politieke ervaring, onder andere als lid van de Bondsraad en de Raad van Advies van de ANWB, als bestuurslid van diverse beroepsverenigingen en als toezichthouder bij o.a. een schoolvereniging.

Ook doceert hij sinds 2004 parttime aan de Academie voor Verenigingsmanagent (AVVM) en de Universiteit Leiden | Campus Den Haag. Remco Heeremans studeerde Politieke Wetenschappen en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden.