Rembrand Duindam sluit zich als partner aan bij HlpC Expertise

Rembrand Duindam gaat na gedurende 25 jaar als schade-expert voor verzekeraars te hebben gewerkt  zich vanaf 1 september a.s. inzetten als expert voor verzekerden. Op die datum sluit hij zich als partner aan bij HlpC Expertise, het sinds 2010 actieve en in Almere gevestigde bureau van Pank van Heemskerk dat zich toelegt op het verrichten van contra-expertises en bedrijfsadviezen, zowel voor de particuliere als (klein)zakelijke markt en de horeca.                                                            

Duindam is in 1995 gestart in het expertisevak bij de toenmalige Expertise Groep Nederland. Daarna werkte hij bij GAB Robins (nu Sedgwick), EMN, RVJ Expertises & Taxaties en de afgelopen 7,5 jaar bij Lengkeek. Over zijn overstap naar ‘de andere kant’ zegt hij: “Begin dit jaar ben ik door Pank van Heemskerk benaderd met de vraag of ik wilde nadenken of het vak van expert voor verzekerden iets voor mij zou en over een eventuele overstap. Na diverse gesprekken ben ik enthousiast geworden om mij als partner aan te sluiten bij HlpC. De ‘trein’ kwam voorbij en eigenlijk vind ik de kans te mooi om hem te laten liggen. Daardoor stap ik per 1 september a.s.  in.  Vanaf 1 september zullen wij werkzaam zijn onder de naam HlpC Expertise.”

Hij noemt drie redenen. “Ten eerste  krijg ik nu de kans om meteen als mede-eigenaar in te stappen. Bovendien kan ik blijven werken in het prachtige expertisevak en vind ik het mooi om mensen – particulieren en ondernemers te kunnen helpen bij de afwikkeling van schades. Ik wil, na jaren voor verzekeraars te hebben gewerkt, nu de verzekerde gaan bijstaan. Bij een calamiteit komen zeer veel zaken op hen af en ik denk dat met mijn deskundigheid, ervaring en empathie hen zeker verder kan helpen.”