Raymond Bothof treedt toe als aandeelhouder bij Context; Nini Schenk kondigt vertrek aan

Bij Context BV s een wisseling optreden van aandeelhouders. Nini Schenk, die a mede-oprichtster en aandeelhouder 12,5 jaar geleden met Gerard Böttcher aan de basis heeft gestaan van Context, heeft aangegeven het bedrijf eind volgende maand te verlaten. Raymond Bothof treedt toe als aandeelhouder.

Nini: “Het was gaaf om een bedrijf helemaal van de grond af aan op te bouwen. Met ongelooflijk veel plezier heb ik onze identiteit en huisstijl vormgegeven, onze gezamenlijke visie uitgerold, de bedrijfs- en administratieve processen opgezet, relaties gelegd, ons bedrijf vertegenwoordigd en het professionele werk ondersteund. Alles onder de noemer van ‘onderscheidende kwaliteit’ en vanuit de gedachte onze opdrachtgevers daarmee een andere propositie te bieden dan zomaar een nieuw bureau. Inmiddels zijn er 12 ‘Contexters’ werkzaam, waarvan 10 zeer ervaren specialisten. Het bedrijf staat daarmee in mijn ogen als een huis en heeft zijn plek in de markt gevonden.”.

Zij vervolgt: “Nu is het moment gekomen dat ik heb besloten om nog één keer iets anders in mijn leven te gaan doen, al weet ik nog niet wat dat zal zijn. Onder leiding van onze Managing Partner Michael Blonk heb ik er vertrouwen in dat Context ook zonder mij verder kan. Ik werk nog tot eind juni om mijn kennis en werkzaamheden zoveel mogelijk over te dragen. Onze Office Assistant Linda van Dijk zal daar veel van overnemen en zal nog voor mijn vertrek een nieuwe collega erbij krijgen”’

Bij Context is onlangs Raymond Bothof als aandeelhouder toegetreden. De overige aandeelhouders (Michael Blonk, Jeroen van de Mortel, Marcel Revet en Inge Winter) zijn zeer verheugd met de toetreding van Raymond. Raymond wil als aandeelhouder samen met Marcel Revet het aanbod van Context voor expertise op het gebied van bedrijfs- en cyberschade, bedrijfsschaderisico analyses en bedrijfscontinuïteitsplannen verder uitbouwen.

Managing Partner Michael Blonk over deze wijzigingen: ”Uiteraard vind ik het heel jammer dat Nini op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging maar ik heb er alle begrip voor. Ik ken de kriebel en heb er in het verleden diverse malen gehoor aangegeven. Ik vind het dan ook super stoer dat Nini dit doet en ik weet zeker dat er iets moois op haar pad komt.Met de komst van Raymond als aandeelhouder hebben we een stevige specialist in ons team die ons in belangrijke mate kan steunen bij de financiële vraagstukken binnen de onderneming.”

Context B.V. is sinds haar oprichting in 2009 uitgegroeid tot een multidisciplinair expertisebureau waar brandschades, bedrijfsschades, technische schades, aansprakelijkheidsschades en recallschades worden behandeld, bedrijfsschaderisico analyses worden uitgevoerd en bedrijfscontinuïteitsplannen worden opgesteld. Het bureau bestaat inmiddels 12,5 jaar.Internationale opdrachten voert Context uit in samenwerking met de bureaus die zich hebben verenigd in het netwerk Context International ( www.context.global).