Programma ledenbijeenkomst Reconditionering op 9 mei voor OSB-leden

Op donderdag 9 mei organiseert het Platform Reconditionering een bijeenkomst, die toegankelijk is voor alle OSB-leden actief in reconditionering. Deze bijeenkomst is van 14.00 tot 17.00 uur bij OSB in ‘s-Hertogenbosch.

Op het programma staat onder andere een presentatie van Theo van Leeuwen, directeur van Bureau Cicero. Veel reconditioneringsbedrijven lopen bij NEN 4400-1 aan tegen het probleem dat ze met veel onderaannemers werken die kortstondig ingeschakeld worden. Hierin wringt de norm wat. Bureau Cicero is één van de inspectie-instellingen voor de OSB-Keurmerk inspectie. Van Leeuwen zal ter vergadering uitleggen hoe geïnspecteerd wordt en hoe hier pragmatisch mee omgegaan kan worden.

Verder wordt gesproken over Innovaties, Calamiteiten Plan Reconditionering (CPR) en zullen de andere speerpunten reconditionering voor 2019 toegelicht worden.

OSB-leden kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via Ledennet.

Save the date: brede bijeenkomst op donderdag 31 oktober 2019 in Amersfoort

Op donderdagmiddag 31 oktober wordt de brede bijeenkomst gehouden voor leden en niet-leden van OSB. Doel van deze bijeenkomst is om bij te praten over ontwikkelingen in ons segment. De vergadering vindt net als vorig jaar plaats bij Dutch in Amersfoort.