PractiZorg breidt werkgebied uit

 

Zorgbemiddelaar PractiZorg, het bedrijf van Martijn van Driel dat sinds vorig jaar september praktische hulp biedt in en om het huis, zorg & verpleging, tijdelijke hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen aan cliënten door heel Nederland, breidt zijn werkgebied uit Tot nu toe richtte het bedrijf zich uitsluitend op de letselschadebranche; in de komende maanden wordt het werkgebied stap voor stap uitgebreid.

Van Driel: “De missie van PractiZorg is om op een no-nonsense manier hulp te bieden aan mensen die dat zelf moeilijk kunnen organiseren. Er is behoefte aan deze dienstverlening in de letselschadebranche, maar ook daarbuiten. Ook als gevolg van andere oorzaken dan een ongeval kan een urgente hulpbehoefte ontstaan, waarbij PractiZorg toegevoegde waarde kan bieden. In samenwerking met bijvoorbeeld zorg- en ongevallenverzekeraars, werkgevers, arbodiensten, gemeenten en zorginstellingen zal PractiZorg haar dienstverlening breder inzetten, om meer cliënten te kunnen helpen. In bepaalde gevallen zal dat plaatsvinden onder het label van een samenwerkingspartner of een label dat aansluit bij de betreffende branche.”

De verbreding van het werkgebied heeft geen invloed op de manier waarop PractiZorg werkt in de letselschadebranche, benadrukt Van Driel. “Het doel van de beoogde uitbreiding van het werkgebied is om groei en doorontwikkeling te realiseren. De verwachting is dat PractiZorg over een jaar meer cliënten helpt buiten dan binnen de letselbranche.”