Polygon werkt mee aan virusbestrijding bij ondernemers en organisaties

Met de kennis en technologie van de diverse teams van afdelingen brand- en waterschade en tijdelijke klimaatoplossingen biedt Polygon nu een nieuwe Desinfectie Service aan middels een verneveling methode. ” Onze mensen zijn gewend om te helpen bij calamiteitensituaties en staan ook nu klaar om te helpen virusverspreiding tegen te gaan en de (werk)processen van ondernemers en organisaties snel en veilig te kunnen herstarten en de impactvolle gevolgen te beperken”, zegt Polygon.

Met behulp van de methode wordt een ruimte in 12 uur geheel gedesinfecteerd en worden achteraf de harde oppervlakken schoongemaakt. De voordelen van deze methode zijn volgens Polygon:
                V  Desinfectie ook op moeilijk bereikbare plekken
                V  Er blijft geen residu achter
                V  Gebruikte middelen zijn niet giftig
                V  Gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor corrosie gevoelige materialen
                V  Veilig voor alle elektrische apparatuur
                V  Milieuvriendelijk

Polygon kan een breed scala aan ruimten decontamineren:

  • Vervoersmiddelen, zoals auto’s, treinen, vliegtuigen en bussen.
  • Binnenruimtes, zoals winkels, kantoren, restaurants, kinderdagverblijven en scholen e.d.
  • Lege ruimtes, zoals stations, opslagruimten, sportzalen, terminals e.d.

Ervaren serviceteams van Polygon zorgen ervoor dat de ruimten weer zo snel als mogelijk gebruiksklaar zijn en volledig schoon worden opgeleverd. (Vitale) processen die moeten doorgaan kunnen hierdoor een volgende dag alweer heropgestart worden. Bij de service staan veiligheid en duurzame oplossingen centraal en wordt meegedacht met de behoeften van de ondernemers of organisaties bij wie desinfectie van de ruimte noodzaak is”, benadrukt Polygon, volgens wie vervolgens de werkzaamheden met grote zorgvuldigheid en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgevoerd, met de veiligheid van de medewerkers voorop. “De materialen en apparatuur worden periodiek gecontroleerd en door het gebruik van indicatoren is direct aan te tonen dat de ruimte succesvol is gedecontamineerd.”

Voor meer informatie kunt u terecht op website:  https://www.polygongroup.com/nl-NL/diensten/specialistische-diensten/desinfectie-van-ruimten/