PIV-themabijeenkomst ‘Smartengeld voor naasten en nabestaanden (vergoeding affectieschade), de dagelijkse praktijk’ op dinsdag 27 november 2018

Op dinsdagochtend 27 november a.s. (tussen 09:30 uur en 12:30 uur) organiseert het PIV voor haar deelnemers en bijzondere deelnemers éénmalig een praktijkgerichte themabijeenkomst met als onderwerp: ‘Smartengeld voor naasten en nabestaanden (vergoeding affectieschade), de dagelijkse praktijk vanaf 1 januari 2019’!
Tijdens deze themabijeenkomst zal prof. mr. Siewert Lindenbergh (Erasmus Universiteit Rotterdam) ingaan op de vertaling van de nieuwe wet vergoeding affectieschade naar de dagelijkse letselschadepraktijk. Ook zal er gesproken worden (naam spreker volgt) over de communicatieve do’s and don’ts bij situaties waarbij (mogelijk) recht bestaat op smartengeld voor naasten en nabestaanden. De themabijeenkomst wordt afgesloten met een mogelijkheid tot het stellen van praktijkvragen aan een deskundigenpanel. Locatie: Auditorium, Verbond van Verzekeraars in Den Haag.  Nadere informatie over het programma en de inschrijving volgt.